SportVijesti

Vinogradar počeo s pripremama za novu sezonu

Nogometni klub Vinogradar jučer je u Mladini počeo s pripremema za novu sezonu. Zeleni će loviti četvrti uzastopni naslov prvaka 3. Hrvatske nogometne lige koja se od naredne sezone igra u rekonstruiranom izdanju. Umjesto dosadašnje lige raspoređene u tri geografske cjeline, 3. HNL sada broji pet liga, a Vinogradar će zajedno s još 15 klubova nastupati u onoj pod nazivom Središte, a u kojoj se više ne nalaze ekipe iz Primorsko-goranske i Istarske županije.

3. HNL Središte

Lučko

Vinogradar

Trnje

Kurilovec

HAŠK

Dugo Selo

Vrbovec

Maksimir

Ponikve

Zagorec

Špansko

Jarun

Vrapče

Mladost Petrinja

Bistra

Gaj Mače

Trener Sanjin Lucijanić i njegov asistent Ante Šulentić u narednoj sezoni, za sada, moći će računati na usluge 20-tak igrača. To su: Josip Braje, Goran Bašić, Igor Mačešić, Mislav Golojuh, Nikola Golojuh, Josip Španić, Željko Štulec, Borna Pausić, Luka Čakarić, Martin Bašić, Matej Ivkovčić, Admir Mislimi, Patrik Pavlešić, Marko Kelava, Leo Rajnović, Stjepan Prežgaj, Marko Pleskina, Igor Prijić, Antonio Vukić i Marko Povrženić, uz mogućnost dolaska još kojeg igrača u narednom periodu.

Vinogradar će na pripremama igrati nekoliko prijateljskih utakmica, između ostalih i s prvoligašem Goricom, drugoligašem Sesvetama i juniorima zagrebačkog Dinama.

Back to top button