SportVijesti

Vinogradaru drugi prvenstveni poraz, Jaska hvata priključak sa sredinom ljestvice

Nogometaši Vinogradara doživjeli su u 11. kolu 3. HNL Središte drugi prvenstveni poraz. S 3:0 u Krapini je u subotu bolji bio Zagorec koji je tom pobjedom skočio na 5. mjesto na ljestvici. Vinogradar je s 25 bodova ostao vodeći i sada ima 3 boda više od Kurilovca i po 5 više od Maksimira i petrinjske Mladosti. Upravo je trećeplasirani Maksimir sljedeći protivnik zelenih. Utakmica je na rasporedu u nedjelju u Mladini.


U sklopu 12. kola 1. Županijske lige zapad u Pisarovini je odigran susret između dva predstavnika Nogometnog središta Jastrebarsko – Jamnice i Jaske, a trijumfirali su gosti s Centrale s uvjerljivih 3:0 pogocima Cukovića, Koludera i Jurinića.

Jaska se tako pod trenerskom palicom dvojca Bradvić – Šimanović uspješno odlijepila sa začelja ljestvice. Jaskanci su, naime, nakon uvodnih 6 poraza u prvenstvu, u zadnjih šest susreta osvojili čak 13 bodova i trenutno su na 13. mjestu i polako hvataju priključak sa sredinom poretka.

Nogometaši klinčaselske Mladosti gostovali su kod Bregane i vratili se kući s punim plijenom nakon 1:0 pobjede te se sada s 19 bodova nalaze na sedmom mjestu ljestvice. Jamnica je peta s 20 bodova, a vodeća ekipa i dalje je Sveta Nedelja.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close