Jaska i okolicaVijesti

“Za Lucijinu operaciju” | Jaska još jednom pokazala veliko srce

“Odličnim uspjehom akcije za pomoć bolesnoj djevojčici Luciji Seničić, Jaska je još jednom dokazala da ima veliko srce!” – priopćilo je Kazalište Škrabe nakon što je koncem prošlog tjedna odigralo dvije svoje predstave u dobrotvorne svrhe.

Iznos od prodanih ulaznica i donacija prikupljenih u dvorani, a ukupno je to bilo 8.147,20 kn, Kazalište Škrabe uplatilo je na račun za pomoć Luciji, koja boluje od spinalne mišićne atrofije.

Bolju kvalitetu života, djevojčici će omogućiti operacija kralježnice na koju će se uskoro uputiti u Švicarsku. Nakon prve, Lucija će trebati još jednu operaciju, a trošak je gotovo milijun kuna. Medicinski dio će pokriti HZZO, ali za oporavak liječnici preporučuju da uz Luciju budu i njezini roditelji, zbog čega je i potrebna financijska pomoć.

Zato je Kazalište Škrabe povodom svjetskih dana kazališta i nastupilo sa svoje dvije hit predstave, a novac prikuplja i mjesni odbor Donja Reka, na čelu s predsjednicom Nadom Golojuh. Naime, Lucijina mama Renata, djevojačkog prezimena Celić, rodom je upravo iz Donje Reke pa su se tamošnji mještani u nedjelju sa svojim dobrovoljnim prilozima uključili u ovu humanitarnu akciju.

Svi oni koji žele pomoći, mogu to učiniti i uplatom na račun: 

Lucija Seničić, IBAN HR9323600003117501678,

uz naznaku “Za Lucijinu operaciju”.

Sličan sadržaj

Back to top button