Jaska i okolicaVijesti

Za vikend na Adventu u Jaski – Winter Wish Festival | audio

Program se održava ove subote i nedjelje

Zbog nepovoljne vremenske prognoze i najavljenih obilnih padalina, festivalski program elektronske glazbe koji je bio planiran za večeras, realizirati će se u nedjelju 15. prosinca. – izvijestili su organizatori.

Dakle, program predviđen za petak, prebacuje se na nedjelju, a subotnji program, odvijati će se kako je bilo i najavljeno.


Središnje događanje i nova poslastica Adventa u Jaski je Winter Wish Festival, a to znači da će u perivoju dvorca Erdödy odzvanjati zvuci elektronske glazbe uz šarenilo svjetlosnih efekata.

Za dobru atmosferu će brinuti Johnnie K, Kids from the sky, Joe2Shine, Jambeats, Dynamic, LVCIFER , INTELLERGENCE, LaMari i Dino Minimal.

“Pozivamo sve ljubitelje dobre zabave, dobre glazbe i provoda da navrate u perivoj te osjete djelić festivalske atmosfere” – poručuju organizatori, a mi smo ususret Winter Wish Festivala u naš studio pozvali Alena Zelenovića iz jaskanskog Savjeta mladih čiji su članovi inicijatori ovog događanja, dosad neviđenog u našem gradu. Poslušajte:

 

Povezane vijesti

Back to top button