192/193 infoVijesti

Za vikend samo dva prekršaja vozača pod utjecajem alkohola

Tijekom pojačanog nadzora vozila i vozača koje je jaskanska policija provodila ovoga vikenda, utvrđena su samo dva prekršaja vozača pod utjecajem alkohola, 11 prekršaja evidentirano je zbog brzine, te jedan ostali prekršaj. Dogodile su se četiri prometne nesreće i to tri u subotu. U Novakima Petrovinskim oko 9 ujutro, gdje je došlo do sudara između teretnog i osobnog vozila, potom nešto iza podneva u Klinča Selima, gdje su se sudarila dva osobna vozila, te poslijepodne iza 15 sati u Gornjem Desincu, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila kojom prilikom je jedna sudionica zadobila tjelesne ozljede.

Jučer poslijepodne prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se i u Kupincu, gdje je došlo do pada 41 godišnjeg motocikliste na kolnik, kojom prilikom je zadobio teške tjelesne ozljede.

Tijekom protekloga vikenda, dogodile su se i dvije krađe. Iz obiteljske kuće u Kupincu nepoznati je počinitelj ukrao razne predmete, a iz osobnog vozila na parkiralištu mjesnog groblja u Krašiću ukradena je kožna torba s raznim predmetima.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close