SportVijesti

U Mladini motocross Europsko prvenstvo i Otvoreno prvenstvo Hrvatske | audio

Nadolazećeg vikenda u organizaciji motocross kluba Jaska, u Mladini će biti održano Prvenstvo Europe u motocrossu za seniore (MX open) i juniore (MX65 i MX85) te Otvoreno prvenstvo Hrvatske (MX open, MX2, MX50, MX65, MX85 i veterani).

Najavljuje Danko Braim:

 

A uoči subote i nedjelje (15. i 16. lipnja), prošlog je vikenda u Mladini uspješno održano Otvoreno prvenstvo Hrvatske i Prvenstvo Slovenije u Trialu.

Također, vozači motocross kluba Jaska bili su aktivni na više frontova u posljednje vrijeme.

Na prvoj ovogodišnjoj moto utrci skutera koja je održana u Sloveniji, Marko Gereš je u klasi Open osvojio prva mjesta i u prvoj i drugoj utrci te osvojio 50 bodova. Motocross kluba Jaska osvojio je ukupno drugo mjesto, a ‘Jaska Team Mladina’ bio je pobjednička ekipa.

Nadalje, u Kozarevcu je održano Prvenstvo Hrvatske Quadova, na kojem je kod seniora Marin Galić osvojio drugo, a Ivan Brdarić četvrto mjesto. Kao i u Sloveniji, u Kozarevcu je Motocross kluba Jaska osvojio ukupno drugo mjesto, dok je ‘Jaska Team Mladina’ bio pobjednička ekipa.

U sklopu Prvenstva Hrvatske u Kozarevcu su nastupili i veterani. Najuspješniji vozač bio je Krešimir Besednik sa 44 boda, dok je Danko Braim osvojio 42 boda. Motocross kluba Jaska, kao i Jaska Team Mladina, osvojili su treća mjesta. Još su u Kupu Hrvatske „Vilko Sever”, jaskanski motocross veterani osvojili treće mjesto.

Povezane vijesti

Back to top button