Jaska i okolicaVijesti

Završila ovogodišnja Ljetna igraonica koja je privukla rekordan broj djece | foto, audio

Školom plivanja, u petak je završila ovogodišnja Ljetna igraonica. Tradicionalno, gradonačelnik Zvonimir Novosel sa svojim je suradnicima posjetio polaznike škole plivanja na bazenima u zagrebačkim Utrinama, gdje je, dakako, u ime organizatora bila i predsjednica Društva Naša djeca Nikolina Ribarić:

 

Ovogodišnja Ljetna igraonica okupila je rekordan broj djece, njih preko 600, koja su mogla birati između 32 aktivnosti sportskog, znanstvenog ili umjetničkog sadržaja. Kroz 5 tjedana održavanja ovog projekta, u njegovu realizaciju uključile su se kao i uvijek jaskanske osnovna, srednja i glazbena škola, te brojni sportski klubovi i udruge s područja našeg grada, a s djecom je predano radilo više od 60 voditelja, profesora, trenera, i stručnih suradnika.

Voditeljica Škole plivanja bila je Ana Lojen, s kojom je u petak na bazenima u zagrebačkim Utrinama, također razgovarao naš novinar Zdenko Vuković Cena:

 

Polaznike škole plivanja posjetio je gradonačelnik Zvonimir Novosel:

 

Ljetnu igraonicu, Grad Jastrebarsko iz svog proračuna godišnje sufinancira sa 75 tisuća kuna, a financijsku potporu projektu daje i Zagrebačka županija.

Foto
DND Jastrebarsko

Povezane vijesti

Back to top button