Promo

Zašto oglašavati na Radio Jaski?

Zato jer je Radio Jaska najslušaniji radio u Jastrebarskom i susjednim općinama: Klinča Selu, Pisarovini, Krašiću, Draganiću i Žumberku, s oko 40.000 stanovnika.

Zato jer osim u Jaski i susjednim općinama, veliku slušanost imamo i na području Karlovca, Ozlja i Duge Rese, a naš se program sluša i preko interneta te mobilne aplikacije, pa ostvarujemo doseg na svakom mjestu koje ima mogućnost spajanja na internet (0-24 h/365 dana).

Zato jer ćete oglašavanjem na Radio Jaski doprijeti do 20 tisuća jedinstvenih dnevnih slušatelja.

dosegvelika

 

Radio Jaska ne može učiniti vaš proizvod boljim i uspješnijim, no ono što može i što NAJBOLJE radi je – stvoriti od njega BRAND!

Na isti način na koji radio stvara hitove, stvara i osjećaj sveprisutnosti brandova. Uz relativno malo ulaganje, oglašavanjem na radiju možete stvoriti veliku svijest o brandu.

Slušatelji koriste radio iz emocionalnih razloga – da se oraspolože, da im ne bude dosadno u autu ili da se ne osjećaju izolirano radeći svakodnevne stvari.

Zbog toga ljudi radio doživljavaju poput prijatelja, a to je najbitniji kontekst unutar kojeg se pojavljujete VI – oglašivač. Još je moćnije kada se oglašavanje proširi kroz brandirani sadražaj – sponzorstva i promocije. Kada voditelj na radiju priča o “našim prijateljima u Kompaniji X” slušatelj sluša o prijatelju prijatelja – ovo ima snažan efekt na percepciju branda.

UGOVORITE NAŠ DNEVNI PAKET

 

Oglašavanje na radiju ili na webu? ODLUKA je Vaša!
Ostvarite doseg do 20.000 dnevnih slušatelja i 10.000 mjesečnih web posjetitelja, svih onih kojima je Radio Jaska izvor informacija i dobre glazbe.

CJENIK ETER i WEB

 


WEB PORTAL

Redizajnirani web portal Radio Jaske, već u prvoj godini (2016.), posjetilo je 62.496 jedinstvenih korisnika, a naše stranice pregledane su 305.990 puta!

www.radio-jaska.hr bilježi stalni rast posjećenosti, a dokaz tome je podatak da je u prvoj polovici 2017. godine naš web posjetilo 42.732 jedinstvenih posjetitelja, koji su stranice pregledali čak 262.434 puta! Tim tempom, godišnji broj pregledanih stranica u 2017. godini iznosit će preko 500.000!

 

2016. godina:

Capture

Prva polovica 2017. godine:

analytics-2-7-17

 

Kontaktirajte nas upit formom ili na marketing@radio-jaska.hr

 

Oznake

Adblock detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa