Jaska i okolicaVijesti

Završavaju upisi u Dječji vrtić Radost

Sutra završavaju upisi u Dječji vrtić Radost Jastrebarsko u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za iduću pedagošku godinu.

Kao i do sada, četiri su odgojno obrazovna programa u koje roditelji mogu upisati svoje mališane. To su:
Redoviti 10-satni program u petodnevnom tjednu koji upisuju djeca koja do 31. kolovoza ove godine navrše jednu godinu života, pa do polaska u školu.

Drugi program je program predškole, koji se sastoji od 250 sati godišnje, a koji je obavezan i besplatan za djecu rođenu od 1. travnja 2013. do 31. ožujka 2014. godine, koja nisu uključena u redoviti program predškolskog odgoja, jednu godinu prije polaska u osnovnu školu. Taj program vrijedi i za djecu s teškoćama u razvoju dvije godine prije polaska u osnovnu školu.

Treći program je – alternativni odgojno-obrazovni program prema koncepciji Montessori za djecu koja do 31. kolovoza ove godine navrše tri godine života.

Četvrti program Dječjeg vrtića Radost je cjelodnevni integrirani program ranog učenja engleskog jezika, koji je namijenjen djeci koja do 31. kolovoza ove godine navrše četiri godine života.

Prilikom prijave za bilo koji od spomenutih vrtićkih programa, potrebno je priložiti pripadajuću dokumentaciju sa zahtjevom, što se može učiniti još samo danas i sutra.

Rezultate upisa Dječji će vrtić objaviti 31. svibnja.

Dokumenti:

ODLUKA O UPISU DJECE ZA PEDAGOŠKU GODINU 2019-2020.

ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA U DJEČJI VRTIĆ RADOST

ZAHTJEV ZA UPIS DJETETA U PROGRAM PREDŠKOLE

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close