SportVijesti

Završena Naturel ljetna cross liga Gović

Završeno je još jedno izdanje Naturel ljetne cross lige Gović, koja se proteklih šest tjedana održavala u organizaciji Društva za sport i rekraciju Jastreb extream.

Na dugoj stazi u muškoj konkurenciji u ukupnom poretku prvo mjesto osvojio je Jaskanac Josip Domjančić, drugi je bio Samoborac Martin Rešetar, a treći još jedan Jaskanac Krešimir Radelja. Kod žena na stazi iste dužine najbolje su bile dvije Samoborke Iva Venne na prvom mjestu i Lea Matijaščić na drugom.

Najbolji na dugoj stazi

 

Na Kratkoj stazi najbolji je bio Karlovčanin Milan Beuk, dok su domaći trkači Robert Mrakužić i Tomislav Ciban podijelili drugo i treće mjesto. Kod žena su prva dva mjesta osvojile Karlovčanke Jadranka Belavić na prvom i Martina Majetić na drugom mjestu.

Najbolji na kratkoj stazi

 

Natjecatelji su na svakom kolu dobili prigodne poklone pokrovitelja lige, a ukupno najbolji na kraju i prigodne nagrade sponzora i pokrovitelja.

Ligu je, unatoč prefiksu ljetna, obilježilo promjenjivo vrijeme, a uvjeti na stazi iz kola u kolo su se mijenjali pa su svi sudionici imali priliku isprobati staze po šumi Gović u raznim vremenskim prilikama. Iz Jastreb extreme-a zahvaljuju svima koji su sudjelovali te najavljuju uskoro i nastavak ljetnog dijela Cross lige Gović.

start 6. kola

Sličan sadržaj

Back to top button