Jaska i okolicaVijesti

Završio još jedan informatički tečaj za jaskanske umirovljenike | audio

Podjelom uvjerenja o uspješno završenom tečaju i čestitkama organizatora, danas je u Centru za kulturu završio još jedan informatički tečaj za umirovljenike, koji je za njih bio besplatan. Tečaj informatike financira grad Jastrebarsko u ime kojega je danas prijepodne, zajedno s ravnateljicom Centra za kulturu Nikolinom Ribarić, uvjerenja uručio zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar:

Od 2010. godine od kad se provodi ovaj projekt namijenjen našim sugrađanima treće životne dobi, osnovna informatička znanja steklo je 190-ero jaskanskih umirovljenika. U ime polaznika koji su danas završili tečaj, zahvalio je Nikola Žunac:

 

 

Žunac je posebno zahvalio predavaču Tomislavu Paviću:

 

Nikola Žunac, inače poznati jaskanski odvjetnik, zahvalio je i organizatorima tečaja informatike:

 

Informatički tečaj za umirovljenike provodi se dva puta godišnje, a Grad Jastrebarsko osim što financira ovaj projekt, također u suradnji s Centrom za kulturu provodi za njih i besplatan tečaj engleskog i njemačkog jezika. U suradnji sa Sportskom zajednicom za umirovljenike se organizira i besplatno vježbanje, a također, svake se godine iz gradskog proračuna isplati i oko 1.600 božićnica za naše najstarije sugrađane. Upravo ovih dana, na njihove adrese stiže blagdanska čestitka gradonačelnika s božićnicom.

foto: Grad Jastrebarsko

Sličan sadržaj

Back to top button