Jaska i okolicaVijesti

Završna konferencija projekta kulTura

Grad Jastrebarsko i Općina Črnomelj danas u 11 sati organiziraju završnu konferenciju projekta kulTura putem Zoom aplikacije.

Gradonačelnik Jastrebarskog Zvonimir Novosel i župan Općine Črnomelj Andrej Kavšek, posebno će se osvrnuti na važnost projekta i postignute rezultate. Na završnoj konferenciji će se predstaviti prekogranični turistički proizvod kulTura prilagođen osobama s tjelesnim invaliditetom koji povezuje kulturnu baštinu, tradicionalne obrte i lokalnu ponudu u cilju veće prepoznatljivosti i broja posjeta kulturnim atrakcijama.

Tura kulTura po Jaski i Črnomlju ukratko će se predstaviti virtualno, dok će lokalni ponuditelji kratko predstaviti primjere dobre prakse. U sklopu prezentacije biti će predstavljene funkcionalnosti mobilne aplikacije kulTura, koja će uskoro biti dostupna za korištenje, te putem koje će svi posjetitelji moći skupljati bodove na bonitetnoj kartici obilazeći turu i zamijeniti ih za popuste kod lokalnih ponuditelja.

Projekt kulTura službeno završava s provedbom krajem ove godine, međutim provedba aktivnosti i upravljanje ostvarenim rezultatima se nastavlja. Rezultati projekta neće iščeznuti već su dobar temelj koji će nastaviti privlačiti nove posjetitelje da posjete i Jasku i Črnomelj – poručuju iz grada Jastrebarskog.

Povezane vijesti

Back to top button