SportVijesti

Zeleni opet pobjeđuju, Jaski uvjerljiv poraz, Mladost nastavlja u odličnom ritmu

Nakon ispadanja iz Hrvatskog nogometnog kupa, igrači Vinogradara vratili su se pobjedničkim navikama. U usbotu su s 2:0 pobijedili Špansko na gostovanju pogocima Igora Prijića (30′, 90′). Zelenima su na ruku išli i rezultati konkurenata s vrha ljestvice. Opatija je odigrala neriješeno s Udarnikom, a Krk sa HAŠK-om tako da su igrači Stjepana Gomerca samo jedan bod iza vodeće Opatije koja ima 23, i dva boda ispred trećeg Krka koji je na 20 bodova. U sljedećem, 10. kolu Vinogardar će u nedjelju na terenu Sportskog centra Vojarna ugostiti upravo Krk.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi poraze bilježe i Kupinec i Jamnica. Kupinec je kod kuće izgubio od prvoplasiranog Lukavca s 0:3, dok je Jamnica teško poražena na gostovanju kod drugoplasirane Bistre s 5:0. Nakon 8 odigranih utakmica Kupinec je 12. s 9 bodova, a Jamnica posljednja s 3 boda i utakmicom manje.

POGLEDAJTE I OVO  Europski tjedan mobilnosti u Jastrebarskom završio bogatim programom | audio

U Prvoj županijskoj ligi zapad, klinčaselska Mladost je bila uvjerljiva protiv Tigra iz Rakitja, pobijedivši ih s 5:1. Trostruki strijelac bio je Bušić, a po jedan pogodak dali su Kelečić i Vulje. Jaska je stradala u Novakima kod istoimenog domaćina s 5:0, dok je u lokalnom derbiju Dinamo Okića i Krašića, 2:0 pobjeda pripala Okićancima. Nakon 9 odigranih kola, vodi Rakov Potok s 22 boda, a Mladost iz Klinča Sela je druga s tri boda manje (19). Jaska se nalazi na 10. mjestu (9 bodova), Dinamo Okić je 14. (6 bodova), a Krašić posljednji, 16. s 2 osvojena boda.

Komentari:

Oznake

Ako ste propustili:

Close