SportVijesti

Zeleni i dalje vodeći u 3. HNL, u županijskim ligama polovičan uspjeh ‘naših’ klubova

Za vikend je u 3. HNL odigrano 15. kolo u kojem je Vinogradar gostovao kod Jadrana u Poreču i odigrao 1:1. Pogodak za zelene postigao je prvi strijelac lige, Igor Prijić u 17. minuti utakmice. Nakon 15 kola Vinogradar je i dalje vodeća momčad 3. HNL zapad s 36 bodova, druga je Opatija s 35, a treći Krk s 29 bodova.

U Jedinstvenoj županijskoj ligi igrano je 14. kolo. Pisarovinska Jamnica ubilježila je gostujuću 1:0 pobjedu kod Strmeca u Bedenici, a Kupinec je odigrao 3:3 kod kuće s Rugvicom. Nakon 14 kola, vodi Lukavec s 30 bodova, ispred Bistre koja ima 28, Kupinec je 12. s isto toliko bodova, a Jamnica 14. s 11 bodova.

U 14. kolu Prve županijske lige 4 kluba sa šireg jaskanskog područja osvojila su ukupno 4 boda. Nevjerojatnu utakmicu s čak 11 pogodaka odigrao je Dinamo Okić koji je na gostovanju u Kraljevom Vrhu protiv Vrha stigao do pobjede nenogometnim rezultatom 6:5. U golijadi je sudjelovao i Krašić koji je odigrao 3:3 na gostovanju kod Tigra u Rakitju, Mladost iz Klinča Sela poražena je s 2:1 kod imenjakinje iz Kraja Donjeg, dok je Jaska na Centrali izgubila s 1:3 od Zrinskog. Na prvenstvenoj ljestvici vodi Zrinski s 30 bodova, drugi je Rakov Potok s 29, a treća klinčaselska Mladost s također 29 bodova. Jaska je 8. s 18 bodova, a Dinamo Okić s 11 i Krašić sa 7 bodova dva su posljednje plasirana kluba Prve županijske lige zapad.

Komentari:

POGLEDAJTE I OVO  'Stonoga Goga' sutra u Domu kulture
Oznake

Ako ste propustili:

Close