Jaska i okolicaOstaloVijesti

ZG Bau je novo ime na jaskanskoj građevinskoj karti

Na jaskanskoj građevinskoj karti pojavilo se novo ime ZG Bau čijeg vlasnika krasi spoj iskustva i znanja, ali i mladosti i elana što često čini dobitnu kombinaciju kada je u pitanju brzo i efikasno izvođenje građevinskih radova. Vlasnik obrta je 32-godišnji Antonio Zlodi, koji je nedavno pokrenuo posao i već je u fazi realizacije prvih projekata.

Upitali smo ga kako je došlo do cijele priče?

– Od završetka srednje građevinske škole sam stalno u građevini. Preko 10 godina imam iskustva s arhitekturom i građevinskim poslovima. Radio sam nekoliko godina i u Njemačkoj kako bih stekao dodatno znanje i prijeko potrebno iskustvo s modernijim tehnologijama i načinom gradnje. Nedavno sam se za stalno vratio u Jastrebarsko, odnosno Izimje, te želim u svojem kraju sve stečeno pretočiti u kvalitetan posao. Posla ima, samo treba dobro zasukati rukave i raditi.

Za koje vrste građevinskih poslova se može kontaktirati ZG Bau?

– U biti za sve. Naše usluge podrazumijevaju izgradnju stambenih i nestambenih objekata, zatim izgradnju kuće po sistemu roh bau ili ‘ključ u ruke’, potom rušenje objekata, kao i izvođenje svih zidarskih radova: armirano betonskih, krovopokrivačkih, fasaderskih, kamenorezačkih, pripremni i zemljani radovi ili adaptacije postojećih objekata. Koja god građevinska usluga vam je potrebna, javite se i uvjerite se u kvalitetu naših usluga.

Kako vas klijenti mogu kontaktirati?

S povjerenjem nas možete kontaktirati pozivom na 092 383 40 66. 

 

Višegodišnje iskustvo u građevinskim poslovima stvarano u Hrvatskoj i inozemstvu, od sada se, dakle, nalazi na adresi Izimje 27 u Jastrebarskom. Novootvoreni obrt za sve vrste građevinskih radova ZG Bau vl. Antonija Zlodija kontaktirajte pozivom na 092 383 40 66.

 

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close