Jaska i okolicaVijesti
Izdvojeno

Zimska služba od sinoć neprestano na terenu, čisti se 220 km prometnica i nogostupa

Djelatnici gradske tvrtke Ceste Jastrebarsko, od sinoć su neprestano na terenu, te prema stupnju prioriteta, čiste oko 220 km nerazvrstanih prometnica i nogostupa na području grada Jastrebarskog i prigradskih naselja.

Uz čišćenje, obavlja se i posipavanje solju i sipinom, a iz tvrtke Ceste Jastrebarsko apeliraju na sve vozače da koriste zimsku opremu i da vožnju prilagode uvjetima na cesti. Prenosimo i apel građanima – da ne parkiraju i ne ostavljaju automobile na prometnim površinama, kao i na mjestima koja su pripremljena i označena za okretanje vozila zimske službe.

Uz voditelje zimske službe, teren su danas obišli i predstavnici grada: zamjenik gradonačelnika – Stipe Bučar, koji je ujedno i načelnik Stožera za zaštitu i spašavanje, te koordinator za mjesne odbore – Ivan Fabijanić.

Nažalost, zbog zapuha i vjetra, do nekih se mjesta teško probiti. Alen Vučina, voditelj zimske službe tvrtke Ceste Jastrebarsko, ističe da u ovakvim zimskim uvjetima i snježnim situacijama, i građani moraju imati strpljenja i razumijevanja.

Za hitne slučajeve treba kontaktirati Ceste Jastrebarsko čiji su brojevi:  6283 807 i 6283 808, a e-mail adresa: info@ceste-jastrebarsko.hr

Oznake

Slična tema:

Odgovori

Pogledaj i ovo:

Close
Back to top button
Close