SportVijesti

‘Zloćo i prijatelji’ osvojili veteransko izdanje turnira u Novom Vinodolskom

Kod seniora, MNK Goli Vrh osvojio je 3. mjesto

Malonogometna ekipa Klesarstvo Sablić – Zloćo i prijatelji osvojila je veteransko izdanje tradicionalnog turnira u Novom Vinodolskom, koji je u tom turističkom gradu u Primorsko-goranskoj županiji, održan proteklog vikenda. U konkurenciji 16 veteranskih momčadi pokazali su se kao uvjerljivo najbolji i suvereno, sa 6 pobjeda u 6 utakmica i zabijenih 30 golova, osvojili naslov pobjednika. Ekipa sastavljena od renomiranih malonogometnih imena, pojačana Jaskancem Mislavom Bradvićem, u finalu je s 2:0, pogocima Radusina i Bradvića, svladala ekipu ‘Caffe bar Kova Fimato sport’.

Voditelj ekipe Mladen Zlodi, okupio je ‘atomsku’ veteransku momčad, sastavljenu od proslavljenih futsal igrača i bivših nogometaša, a veliki doprinos ekipi dao je Bradvić s 5 postignutih pogodaka i odigravši cijeli turnir na vrlo zavidnoj razini, pogotovo za čovjeka koji je već nekoliko godina u petom desetljeću života. Nevjerojatna je razina energije koju je, uz poznatu tehničku kvalitetu, Mislav pokazao pred, svim redom, mlađim protivnicima. Naime, donja granica za nastup na turniru bila je 37 godina, uz mogućnost da dva igrača budu u rasponu od 33 do 37 godina.

Druga ekipa iz Jaske, čiji je voditelj također bio malonogometni fanatik Mladen Zlodi – Zloćo, koja je nastupila pod imenom Grad Jastrebarsko – Zloćo i prijatelji, svoj je nastup završila u četvrtfinalu porazom od veterana NK Rijeke. Svjedočili smo svim utakmicama veteranskog dijela turnira i treba reći da je ekipa sastavljena isključivo od jaskanskih lokalnih snaga, imala odlične nastupe i da su zaslužili puno više od ispadanja u četvrtfinalu. Dodajmo i da su Riječani u toj utakmici imali i sudački poguranac, jer kod rezultata 0:0, jedan grubi start vratara Rijeke nad Buckovićem u situaciji ‘jedan na jedan’, sudac nije okarakterizirao kao prekršaj, a ujedno i kazneni udarac za Jaskance. Nakon utakmice sam vratar Rijeke sportski je priznao da je to bio klasični penal. Za jaskansku ekipu nastupili su Dalibor Jagatić, Petar Bubanović, Marijan Jalšovec, Dražen Domjančić, Nino Sablić, Nikola Bucković i Damir Katovčić, dok su se drugog dana turnira, u knock-out fazi natjecanja, priključili Goran Obradović i Željko Mravunac.

Igračem turnira proglašen je Patrik Drndić iz pobjedničke ekipe Klesarstvo Sablić – Zloćo i prijatelji, iz koje dolazi i najbolji vratar turnira Igor Baričević. Najbolji strijelac bio je Damir Kraljević iz poraženih finalista Caffe bar Kova Fimato.

Mladen Zlodi, poznatiji pod nadimkom Zloćo, već više od dva desetljeća, kao veliki zaljubljenik u mali nogomet, u ulozi voditelja ekipa, nastupa na gotovo svim nacionalnim turnirima koji okupljaju svu hrvatsku malonogometnu kremu. Pritom njegove ekipe nerijetko osvajaju i najsjanije medalje te tako dodatno promoviraju naš jaskanski kraj.

 

MNK Goli Vrh 3. kod seniora

Vikend ranije, turnir je odigran u seniorskoj konkurenciji, a fenomenalan uspjeh ostvario je MNK Goli Vrh osvojivši 3. mjesto. Ekipa iz susjedne Općine Klinča Sela u polufinalu je s 2:1 poražena od kasnijih osvajača ‘Damaged Jeans restoran Vallis’, primivši pogodak u posljednjoj minuti utakmice. U utakmici za, ipak vrlo vrijedno 3. mjesto, rezultatom 2:1 bili su bolji od ekipe ‘Franko i prijatelji’.

Jaskanska seniorska ekipa nastup je završila u grupnom dijelu natjecanju, upravo u skupini u kojoj je bio i malonogometni klub Goli Vrh koji ih je pobijedio u međusobnoj utakmici s 1:0.

MNK Goli Vrh

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close