SportVijesti

‘Zloćo i prijatelji’ u osmini finala veteranskog turnira na ‘Kutiji šibica’

U tijeku je 49. izdanje Kutije Šibice, najpoznatijeg zagrebačkog malonogometnog turnira koji se održava od 1970. g., a u veteranskom dijelu turnira u osminu finala plasirala se ekipa ‘Zloćo i prijatelji & CB Sport Novi Jelkovec’, čiji je voditelj poznati jaskanski malonogometni fanatik Mladen Zlodi Zloćo.

‘Zloćo i prijatelji’ jučer su slavili u utakmici 2. kola nad ekipom ‘Kantonalna bolnica Dr. Irfan Ljubijankić’ boljim izvođenjem penala. Nakon regularnog dijela rezultat je bio 3:3, a potom su igrači Zloćine ekipe na penalima bili bolji s 3:1 te se s ukupnih 6:4 plasirali u osminu finalu. Tjedan dana ranije, u prvom kolu su s 3:1 bili bolji od momčadi VNK Dešru.

Osmina finala na rasporedu je ovaj petak, a ‘Zloćo i prijatelji’ se u dvorani 2 Doma sportova od 17:40 sati sastaju s austrijskom momčadi ‘Ćosić transporti’.

Voditelj Mladen Zlodi za 49. Kutiju šibica okupio je ekipu u sastavu: Vedran Kovačević, Nino Sablić, Dinko Miljković, Kujtim Morina, Tomislav Fabek, Patrik Drndić, Hrvoje Lafter, Mislav Bradvić, Nikola Bucković, Darko Deranja i Dalibor Radusin. Od dosadašnjih 6 pogodaka ekipe, Deranja je postigao dva, a Radusin, Drndić, Fabek i Morina po jedan.

Recimo još kako ukupni ovogodišnji nagradni fond Kutije Šibica iznosi 340 tisuća kuna, od čega 180 tisuća otpada na seniorski turnir, a po 80 tisuća na veteranski i turnir žena.

Dodajmo još i kako je među seniorima nastupila i u ranoj fazi se od natjecanja oprostila ekipa malonogometnog kluba Goli Vrh, te ponovimo za kraj da veteranska ekipa ‘Zloćo i prijatelji & CB Sport Novi Jelkovec’ utakmicu osmine finala Kutije šibica igra u petak u 17:40 h.

Foto
kutija-sibica.hr

Povezane vijesti

Back to top button