Jaska i okolicaVijesti

Županija objavila javni natječaj za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima

Zagrebačka je županija objavila javni natječaj za dodjelu bespovratnih potpora subjektima malog gospodarstva, koji se bave proizvodnim i uslužnim djelatnostima, čije će projekte sufinancirati s iznosom do 40% ukupnog iznosa.

Bespovratna sredstva (u maksimalnom iznosu) do 100 tisuća kuna dodjeljivati će se za proizvodne djelatnosti i to za nabavu strojeva, alata i druge opreme potrebne za obavljanje djelatnosti. Za neproizvodne djelatnosti maksimalni iznos potpore iznosi do 40 tisuća kuna, a dodjeljivati će se za nabavu strojeva, alata i druge opreme potrebne za obavljanje djelatnosti, uređenje poslovnog prostora, nabavu informatičke opreme, izradu web stranica te nabavu vozila ili radnih strojeva za obavljanje djelatnosti. Postotak s kojim Županija sufinancira projekte je do 40% ukupnog iznosa, a natječaj je otvoren do 30. rujna.

To je već drugi ovogodišnji županijski natječaj za razvoj poduzetništva, jer je jedan za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima čiji je rad bio obustavljen zbog pandemije Covid-19 već proveden. Za taj natječaj županija je osigurala 13 milijuna kuna, a za ovaj, jučer objavljeni, predviđeno je do 8 i pol milijuna kuna.

Više informacija može se dobiti na e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr, ili na broju telefona 01/6009-457.

Prijave se dostavljaju na tri načina:

  1. elektronički, putem sustava ePrijave koji je dostupan na poveznici www.eprijave.hr na način da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija (skenirani dokumenti/formati pdf i jpg) u sustav za prijavu projekata. Nakon završetka ePrijave potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga te poslati u roku od 7 dana od dana ispunjavanja ePrijave, (bez već priložene propisane dokumentacije), preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo i fondove EU, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb)
  2. preporučenom poštom na gore spomenutu adresu
  3. osobno na istu adresu u Pisarnicu koja se nalazi u prizemlju.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close