Jaska i okolicaVijesti

Županijska cesta kroz Volavje i Petrovinu je preopterećena i opasna, ogorčeni mještani traže gradnju obilaznice

Jučer su u Volavju povodom završetka asfaltiranja bili županijski čelnici, a nakon njihove posjete oglasio se gradonačelnik Novosel

Povodom završetka asfaltiranja prometnice jučer su u Volavju bili županijski čelnici. Što su rekli oni a što mještani poslušajte u audio prilogu.

 

Nakon posjete županijskih čelnika oglasio se gradonačelnik Novosel

Nakon boravka župana i njegovih suradnika u Volavju, oglasio se jaskanski gradonačelnik Zvonimir Novosel, te poručio: “Župan zaista nije mogao odabrati bolji trenutak nego napokon navratiti malo i do Jastrebarskog te čuti i naše probleme, s kojima svakodnevno živimo. Mogu slobodno reći da skoro na dnevnoj bazi razgovaram sa stanovnicima tih naselja upravo o toj temi, a prije nepunih mjesec dana održao sam i sastanak sa mještanima Volavja na kojem smo dogovorili da Grad ponovno izradi idejni projekt kako bi na taj način prisilili Županiju da napokon pristupi izgradnji obilazne prometnice. Prije više od 8 godina izradili smo idejno rješenje izgradnje obilazne prometnice za Volavje i Petrovinu te zajedno s mještanima, projektantima i predstavnicima Županijske uprave za ceste Zagrebačke županije održali sastanak u Centru za kulturu. Nakon usuglašavanja sa mještanima, Grad je ugradio trasu prometnice u prostorni plan te je Županija obećala raditi na tom projektu. Do sada, od strane Županije nije napravljeno ništa. Drago mi je da su mještani složni i Grad im u tome daje punu podršku! Vjerujem i da su podsjetili Župana na obilaznicu koju je davno obećao!”

Foto
Zagrebačka županijaGrad Jastrebarsko

Sličan sadržaj

Back to top button