Jaska i okolicaVijesti

Županijski novac namijenjen EU potporama stiže u Jastrebarsko i Klinča Sela

Među 12 projekata koji će dobiti nepovratne potpore iz proračuna Zagrebačke županije nalazi se i tvrtka Vode Jastrebarsko, a među 6 općina u kojima Županija financira kvalitetniji signal interneta nalazi se i općina Klinča Sela.

Od ukupno 7 i pol milijuna kuna osiguranih u ovoj godini za projekte gradova i općina koji će se financirati iz ESI fondova i programa Europske unije, Zagrebačka županija ovoga tjedna na adrese gradova i općina šalje ugovore o dodjeli nepovratnih potpora za 12 projekata, ukupno vrijednih milijun i 940 tisuća kuna.

Riječ je o projektima za izgradnju reciklažnih dvorišta, energetsku obnovu i rekonstrukciju, sustav vodoopskrbe, odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda i slično.

Nepovratne potpore Županija će dodijeliti gradovima Dugo Selo, Samobor i Velika Gorica, općinama Bedenica, Dubrava i Rugvica, te trgovačkom društvu Vode Jastrebarsko. Drugi dio nepovratnih potpora, u vrijednosti od 400 tisuća kuna, dodijeliti će se općinama Dubrava, Gradec, Klinča Sela, Kloštar Ivanić i Pokupsko – za postavljanje hot spot točki odnosno Wi-Fi mreže na trgovima, igralištima, parkovima, šetalištima, društvenim domovima i ostalim otvorenim površinama.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close