DogađanjaJastrebarsko

Zvonimir Novosel i dalje će voditi jaskanski SDP

Oglašavanje

Zvonimir Novosel i dalje će voditi jaskanski SDP. Gradska organizacija SDP-a Jastrebarsko, u petak ga je, naime, na svojoj izbornoj konvenciji, ponovno izabrala za predsjednika. Za njegove zamjenike izabrani su: Nenad Strizrep, koji je na toj dužnosti bio i do sada i Domagoj Šlat, koji je za zamjenika predsjednika SDP-a, izabran prvi puta.

Izabrano je i predsjedništvo jaskanskog SDP-a, koje pored Novosela, Strizrepa i Šlata, čine i: Željka Kovačić, Miroslav Borojević, Tomislav Pavić i dosadašnji tajnik Velimir Kokot.

U Gradski odbor, koji broji ukupno 17 članova, izabrani su: Marijan Bernat, Draženko Borovec, Manuela Budišćak, Nedeljko Bujan, Branko Čižmešija, Miroslav Perin, Ivana Puškar, Mario Jambrović, Snježana Janković, Dubravko Kos, Robert Kovačević, Marijan Kurtalj, Dubravko Popović, Danica Puškarić, Stjepan Radelja, Branko Srdović i Darko Stipanec.

PROČITAJTE I OVO  Jadranko Šeper novi predsjednik HPD-a Jastrebarsko

Novi je Gradski odbor, odmah nakon izborne konvencije, održao svoju prvu sjednicu, na kojoj je za novog tajnika organizacije, izabran Leon Bastašić.

Prigodnim riječima jaskanskim su se SDP-ovcima na konvenciji obratili: jedan od najstarijih SDP-ovih članova – Marijan Bernat, zatim koalicijski partneri: Petar Španić i Miljenko Kordić – potpredsjednik ogranka Hrvatske stranke umirovljenika, te Mirjana Neralić – ispred ogranka Hrvatske narodne stranke i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar.

Na konvenciji jaskanskih SDP-ovaca, bio je i predsjednik SDP-a Zagrebačke županije – Mihael Zmajlović, koji je, uz čestitke izabranom vodstvu, naglasio da i dalje treba ustrajati u kvalitetnom radu za dobrobit grada i građana Jaske.

Komentari:

Oglašavanje
Oznake
Prikaži više

Ako ste propustili:

Adblock software detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa u svom browseru