Jaska i okolicaOstalo

Ahhh zašto!? Brojni gosti i prijatelji došli na oproštajno druženje | audio, foto

Kultni jaskanski lokal, pivnica Pastuh Pub, uskoro zatvara svoja vrata. Gotovo četvrt stoljeća bilo je to omiljeno mjesto naših sugrađana za izlaske, susrete i druženja, gdje se moglo i dobro pojesti, a objekt u potkrovlju ima i smještajne kapacitete.

Toplinom i originalno uređenom unutrašnjošću, kad je otvoren početkom studenog 1994. godine, bio je pravi hit, koji je godinama oduševljavao i najprobranije goste, ne samo iz našeg, nego i susjednih gradova.

 

Mnogi od njih prošle su nedjelje došli na oproštajno druženje:

 

U Pastuhu, koji ima veliku terasu i zatvoreno parkiralište, odvijala su se i različita kulturna i sportska događanja, a osobito glazbena. Ivan Pelivanović, sa svojim je glazbenim sastavima tamo nastupao bezbroj puta:

 

Naš reporter razgovarao je u nedjelju s još nekoliko gostiju, koji su došli prisjetiti se lijepih i nezaboravnih trenutaka u Pastuh pubu:

 

Na oproštajnu ‘putnu čašu vina’ u Pastuh pub došli gosti svih generacija, među kojima su bili i bikeri koji su u Pub uvijek rado svraćali, a bio je i Jasmin Stavros, kao i Branko Berdik koji je u tom lokalu puno vremena proveo i izvodeći različite građevinske radove:

 

Naš novinar Zdenko Vuković razgovarao je i s Rankom Kordićem, koji je vodio ovaj lokal, i koji veoma emotivno doživljava zatvaranje Pastuh Puba na sadašnjoj adresi:

 

Pastuh Pub u večernjim satima 4.11.2018.

Pastuh Pub koji se nalazi na glavnoj jaskanskoj ulici, dr. Franje Tuđmana 31 uskoro će se preseliti, u istoj ulici na broj 9, a u njegov će prostor, kao i prostor negdašnje parfumerije (koji se već preuređuje) do kraja godine useliti jedan poznati drogerijski lanac.

fotogalerija © Radio Jaska

Pretraži po oznakama
Back to top button
Close