I7BORI

Debata gradonačelničkih kandidata bez glavnog izazivača | AUDIO

U organizaciji Savjeta mladih grada Jastrebarskog i u suradnji s Hrvatskim debatnim društvom iz Zagreba, sinoć je u našem gradu održana debata kandidata za budućeg jaskanskog gradonačelnika.

Od četiri gradonačelnička kandidata, debati su se odazvala njih trojica: kandidat SDP-a, HNS-a i HSU-a Zvonimir Novosel, HSS-ov kandidat Filip Tončić i kandidat MOST-a nezavisnih lista Roman Rodić.

debata2

U dvorani Centra za kulturu, gdje je debata održana, Novosel, Tončić i Rodić, pred mnogobrojnom su publikom, u sat i pol vremena, iznosili svoja stajališta o mladima, demografiji, obrazovanju, gospodarstvu, prometu, komunalnim uslugama, zdravstvu, kulturi i sportu na području grada Jastrebarskog.

 

[the_ad id=”9777″]

 

Svaki od njih, dobio je i priliku za završno obraćanje.

Evo što je u završnoj riječi, istaknuo gradonačelnički kandidat MOST-a nezavisnih lista – Roman Rodić:

 

U završnici sinoćnje debate gradonačelničkih kandidata, HSS-ov Filip Tončić, rekao je slijedeće:

 

Pljeskom je pozdravljena i završna riječ aktualnog i kandidata za novi gradonačelnički mandat Zvonimira Novosela, kojega podržavaju SDP, HNS i HSU.

 

U sinoćnjoj debati, nije sudjelovao HDZ-ov kandidat za gradonačelnika – Tomislav Preprotić. Za Radio Jasku, pojašnjava i zašto se nije odazvao sučeljavanju sa svojim protukandidatima:

 

debata3
Organizatori i sudionici debate

 

Audio snimka debate:

(trajanje 91 minuta)

 

 

Sličan sadržaj

Back to top button