Jaska i okolicaVijesti

‘Diplomiralo’ dvije stotine malih klizača, a klizalište od danas do daljnjega zatvoreno!

Donosimo i izvještaje s Winter wish festivala i Adventruna

Klizalište u Jastrebarskom, zbog vremenskih uvjeta, do daljnjega je zatvoreno!

Najnovija je to informacija koja stiže od organizatora ‘Adventa u Jaski’ u sklopu kojeg je jedna od aktivnosti i Škola klizanja za djecu predškolske dobi a koja je danas privedena kraju. Podjelom diploma za dvije stotine vrtićke djece koje su klizale u 10-tak grupa, završilo je ova dvotjedna aktivnost naših najmlađih sugrađana. Mališane su učili i naučili klizati: Mia Mevedovski, Marko Žalac i Valentina Jurković, te voditeljica škole klizanja Ana Lojen.

Današnjoj svečanoj dodjeli diploma, koja je organizirana u sklopu grupe koja je klizala u terminu 10:40 h, prisustvovala je u ime organizatora, Centra za kulturu i Društva Naša djeca Jastrebarsko, Nikolina Ribarić:

 

 

Osim Nikoline Ribarić, ispred Grada Jastrebarskog diplome su mališanima uručili zamjenici gradonačelnika: Domagoj Šlat i Stipe Bučar:

 

 

Po prvi put održan Winter Wish festival

U okviru ovogodišnjeg Adventa u Jaski protekloga je vikenda, po prvi puta, održan i spomenuti Winter Wish festival, koji je ugostio neka od poznatijih imena domaće glazbene scene. Festival je privukao prvenstveno mlađu domaću publiku željnu elektronske glazbe, a među posjetiteljima je bilo i onih iz Zagreba:

 

Humanitarna utrka Adventrun

U sklopu Adventa u Jaski prošle je subote održana i utrka u kombinaciji trčanja i orijentacije, koja je bila humanitarnog karaktera, a koju su zajednički organizirala dva jaskanska sportska kluba: Atletski klub Jastreb 99 i Orijentacijski klub Jelen, čiji je predsjednik Ivan Šeperić Grdiša:

 

I dok toplo vrijeme klizačima ne ide na ruku, trkačima je pogodovalo:

 

Slična tema:

Back to top button