Jaska i okolicaVijesti

Dva nova slučaja zaraze na području Grada Jastrebarskog

Dva nova slučaja zaraze od bolesti Covid-19 evidentirana su u odnosu na jučer na području Ispostave Jastrebarsko, a oba slučaja su s područja Grada Jastrebarskog.

Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije izvijestio je kako je na području cijele Zagrebačke županije evidentirana 151 osoba kojoj je potvrđena bolest uzrokovana novim koronavirusom, što znači da se u odnosu na podatke od jučer, radi o devet osoba više. 4 nova slučaja su u ispostavi Samobor, 3 u ispostavi Velika Gorica te 2 u ispostavi Jastrebarsko.

*promjena u tablici u odnosu na podatke od jučer – 4 nova slučaja u ispostavi Samobor, 3 nova slučaja u ispostavi Velika Gorica te 2 nova slučaja u ispostavi Jastrebarsko.

Do sada je ukupno izliječeno 125 osoba, a četiri su preminule.

Recimo i kako postoji vremenska razlika u objavljivanju dnevnih podataka između županijskog Zavoda koji podatke objavljuje u 11, a Nacionalni stožer u 14 sati.

Podsjetimo, u Ispostavi Jastrebarsko, a istovremeno i u Zagrebačkoj županiji, virus se prošlog četvrtka najprije pojavio u općini Klinča Sela, a potom su prije tri dana evidentirana dva slučaja na području Grada Jastrebarskog.

U samoizolaciji je na području Grada Jastrebarskog trenutno 8 osoba.

Sličan sadržaj

Back to top button