SportVijesti

Ekipa ‘Good times’ s dvije generacije igrača ostvarila plasman na finale ‘Plazma Sportskih igri mladih’

audio iz etera

Dva sastava jaskanske malonogometne ekipe ‘Good times’, generacije 2002. i 2005., osvojila su dva prva mjesta na županijskom kvalifikacijskom turniru Coca Cola cup-a održanom u četvrtak u Karlovcu te tako ostvarili plasman na finale Plazma Sportskih igri mladih u Splitu krajem srpnja.

Plazma Sportske igre mladih su najmasovnija amaterska sportska manifestacija u Europi koja pruža priliku djeci osnovnoškolske i srednjoškolske dobi da potpuno besplatno od siječnja do kolovoza sudjeluju u vrhunsko organiziranim natjecanjima u 10 sportova (Coca – Cola Cup, mali nogomet, Kinder turnir u košarci, HEP turnir u rukometu, odbojka, Hrvatska pošta Cup u tenisu, stolni tenis,  odbojka na pijesku, šah, graničar i atletika).

Bio je to dovoljan povod da u našem studiju Filip Popović ugosti voditelje ekipa Dražena Brakusa i Zorana Magđinskog te kapetane ekipa Kristijana Kupresa i Domagoja Brakusa, koji nam prenose svoje dojmove iz Karlovca, ali nas i upoznaju s poviješću ekipe ‘Good times’ i mnogim dosadašnjim uspjesima.

Sličan sadržaj

Back to top button