SportVijesti

HPD Jastrebarsko organizira jednodnevni izlet djece i roditelja u Gorski Kotar

Nakon što je krajem kolovoza organiziralo izlet u Gorski kotar s posjetom Kamenjaku, špilji Vrelo, Fužinama i jezeru Bajer te park šumi Golubinjak, iduće nedjelje, 19. rujna, Hrvatsko planinarsko društvo Jastrebarsko za svoje najmlađe članove Encijane i njihove roditelje ponovo organizira jednodnevni izlet u zeleno srce Hrvatske kojim je predviđen obilazak slapa Zeleni vir, kanjona Vražji prolaz i špilje Muževa hižica.

Cijena izleta za djecu je 50, za roditelje 100 kn, prijevoz je autobusom, a prijave se primaju kod blagajnice društva najkasnije do ponedjeljka, 13. rujna ili do popune slobodnih mjesta uz uplatu iznosa cijene u koju je uključen prijevoz i ulaznica u Vražji prolaz.

Na izlet se mogu prijaviti isključivo djeca školske dobi te jedan ili oba roditelja u pratnji pri čemu je članstvo u HPD-u Jastrebarsko obavezno. Polazak je u nedjelju, 19.9. u 8 h s parkirališta kod Centrale. S

vi ostali detalji ovog lijepog obiteljskog izleta uključujući i više informacija o svakom od prirodnih entiteta koje će se tom prilikom obići i razgledati, dostupno je na webu jaskanskog planinarskog društva.

Povezane vijesti

Back to top button