Jaska i okolicaVijesti

Ispraćaji pokojnika obavljat će se isključivo u nazočnosti članova obitelji 

Gradska tvrtka Groblja Jastrebarsko izvijestila je kako će se do daljnjega ispraćaji pokojnika obavljati isključivo u nazočnosti članova obitelji.

S ciljem zaštite Vašeg i našeg zdravlja te prevencije mogućeg širenja virusa COVID-19 obavještavamo cijenjene stranke i najljepše Vas molimo da ne dolazite bez prijeke potrebe jer Vam za sva pitanja stojimo na raspolaganju na telefon ili email. Sa svakom strankom će naša služba dogovoriti najbolje rješenje prilagođeno individualnim potrebama, a za sve upite možete nas kontaktirati na slijedeće kontakte:

        Uprava: 01/ 6271 614    info@groblja-jastrebarsko.hr

        Pogrebna služba: 091/ 6283 159, 091/ 6283 158

Radi provođenja protuepidemijskih mjera i stroge mjere socijalnog distanciranja ispraćaji pokojnika obavljati će se isključivo u nazočnosti članova obitelji do daljnjega, odnosno u prisutnosti što manjeg broja osoba kako bi se izbjegli svi rizični kontakti među osobama uslijed pandemije zaraze COVID-19. Građanima se preporučuje izražavanje sućuti naklonom, bez rukovanja ili drugih fizičkih kontakata te da održavaju fizički razmak na udaljenosti većoj od jednog metra. Osobe koje planiraju doći na sahranu lijepo molimo da, u slučaju ako pate od simptoma (znakova) infekcije dišnog sustava kao što su kašalj, grlobolja i kratak dah te povišena tjelesna temperatura, ne dolaze na sahranu.

Sve građane molimo da se drže svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, Ministarstva zdravstva i Odluke Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske donesene 19.03.2020.godine.

 

SPROVODI

 

Slična tema:

Back to top button