SportVijesti

Jakanski judaši na Kupu Like i Prvenstvu Zagrebačke županije

Jaskanski judaši u protekla su dva vikenda nastavili s natjecanjima na kojima su ponovno zabilježili dobre rezultate. Najprije su se borili na vrlo jakom turniru Kup Lika 2019. zajedno s još skoro 600 natjecatelja iz 80-tak klubova s područja Hrvatske, Slovenije, BiH, Srbije, Italije, Grčke, Austrije i Crne Gore.

Nika Markulin je u kategoriji U14 osvojila 1. mjesto i proglašena je najboljom natjecateljicom u kategoriji, a dodala je i osvojeno 3. mjesto kod judašica do 16 godina. Bez osvajanja medalja još su na Kupu Like nastupili Elin Bartaković, Paola Kuharić, Valentino Tandarić, Teo Tomačić i Gabrijela Stepinac.

Prošlog su se vikenda jaskanski judaši pak natjecali na Prvenstvu Zagrebačke županije na kojem je nastupilo 180 natjecatelja iz 10 klubova. U kategoriji do 14 godina Gabrijela Stepinac je osvojila 1. mjesto, u konkurenciji do 12 godina prva mjesta osvojili su Lana Ribarić i Teo Tomačić, a treća mjesta Paola Kuharić i Valentino Tandarić. U kategoriji do 10 godina zlatnu medalju osvojio je Matej Kuharić, srebro Vito Balija, a bronce Ivan Matej Batušić, Ivan Jurković, Viktor Stepinac i Tin Benko. Još su nastupili Max Šamec i Josip Baloban, a dodajmo i kako je Nika Markulin izbivala jer je nastupala za rukometašice zagrebačke Lokomotive na turniru u austrijskom Grazu gdje su uvjerljivo osvojile prvo mjesto.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close