Jaska i okolicaPromoSponzorirani članakVijesti

Moj ured Jastrebarsko – sve za urede i školu na jednom mjestu!

Lako, brzo i sigurno - www.mojured.hr

Ako još niste znali, sve za neometano uredsko poslovanje i školu možete naručiti i kupiti online i to jednim klikom na www.mojured.hr!

Preuzimanje kupljenog materijala možete dogovoriti u Vašem susjedstvu, na adresi Trešnjevka 59 ili jednostavno ostanite doma i pričekajte dostavu na kućnu adresu.

Moj ured – “Za Vaš ured!”

Moj ured d.o.o. jedinstveno je poduzeće – sve što trebate imaju na jednom mjestu: uredski materijal, školski pribor, higijenske potrepštine, sredstva za dezinfekciju, zabavni asortiman i tisak.

Osim preko modernog i preglednog webshopa, Moj ured možeš kontaktirati i mailom na prodaja@mojured.hr ili telefonom na broj 292 4982 gdje možeš dobiti i više informacija.

Lako, brzo i sigurno – Moj ured Jastrebarsko!

 

Poduzeće Moj ured d.o.o. osnovano je prije 12 godina, a bavi se prodajom uredskog i tiskarskog materijala, poslovnih darova te opreme za školarce koji vrijedno rade od kuće.

Cjelovitom ponudom olakšavaju nabavu materijala za rad i upravo zbog toga će posao koji radite biti još bolji!

Moj ured – “Za sve urede!”… od spojnice preko memoranduma i tonera do promotivnog poklon proizvoda…

Odabirom njihovih usluga, vi se možete još više posvetiti svojoj djelatnosti i prihodima. Tako će njihova vizija biti ostvarena – postati najbolji ured – “Za sve urede!”.

www.mojured.hr

 

Back to top button