SportVijesti

Na Centrali održan turnir HUT-a, uspješni i domaći predstavnici

foto i audio

Prošlog vikenda na teniskim terenima Centrala održan je turnir Otvoreno prvenstvo Jastrebarskog iz kalendara Hrvatske unije tenisača. Udruga je to koja okuplja rekreativne tenisače, a u našem gradu ljubitelji bijelog sporta natjecali su se u više starosnih kategorija. Bio je tamo i naš Filip Popović koji je doznao detalje od Davora Bradvića.

 

Pozitivne reakcije na turnir imao je i Goran Baletić iz Metkovića, igrač koji već godinama dominira hrvatskim rekreativnim tenisom i uvjerljivo prvi reket Hrvatske u kategoriji gospoda preko 45 godina.

 

Goran Baletić, prvi s lijeva

 

A sve pohvale za nastup zaslužuju i domaći predstavnici koji su osvjetlali obraz jaskanskog tenisa osvojivši nekoliko pehara.

U kategoriji do 35 godina pojedinačno, Ivan Markušić osvojio je prvo mjesto, a kombinacija Krunoslav Vulje/Ivan Markušić drugo mjesto u parovima do 45 godina.

Vladimir Rađenović bio je pobjednik u kategoriji gospoda od 35 do 45 godina, dok je domaći par Petar Gabor i Davor Vulje zauzeo drugo mjesto u kategoriji gospoda preko 45 godina.

Ivan Markušić

 

Vladimir Rađenović

 

Patar Gabor i Davor Vulje

 

Za posjete teniskim terenima, osim o turniru, doznali smo i novosti iz teniskog kluba Tenis Jaska od tajnika Davora Bradvića i voditelja sportskog programa Dejana Miljevića.

 

Davor Bradvić u sredini

 

 

Dejan Miljević

 

Sličan sadržaj

Back to top button