Oglašavanje
Jaska i okolica

Natječaj Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta

Na popisu onih koji su novac dobili za prošlu godinu 17 imena iz 'našeg' kraja

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta ovih je dana najavilo, da će 1. rujna biti otvoreni javni poziv za projekte: „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ i „Naukovanje za obrtnička zanimanja“ za 2017. godinu.

A za prošlu godinu, među onima koji su dobili bespovratan novac za „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“, nalazi se i 17 imena sa šireg jaskanskog područja.

Po 9 tisuća kuna, dobili su: Karlo Jurjević, Luka Šeperić, Ivica Prahanić, Ivan Malković, Tomislav Šimecki, Leon Marković i Luka Novosel – svi iz Jastrebarskog, zatim Silvio Tomaz, Marko Kelava, Lukas Budišćak, Ivan Klepec i Leon Pavlak iz Klinča Sela, potom Ivana Špišić, Antonijo Horvat i Josip Brcković iz Pisarovine, te Krunoslav Makarić i Danijel Šoštarić iz Krašića.

Na popisu onih koji su dobili potpore u okviru projekta “Cjeloživotno obrazovanje za obrtništvo” za 2016. godinu, potpore su dobili: Biserka Mataušić – 6.240 kuna, Adriana Bišćan – 5.960 kuna, obje iz Jastrebarskog, odakle su i Bruno Celić i Ivana Kušer, kojima je odobreno 960 kuna. Taj iznos, dobio je i trgovački obrt Zdenka iz Klinča Sela.

POGLEDAJTE I OVO  Izmjene prometne regulacije u Prhoću kroz naredna dva i pol mjeseca

Komentari:

Ako ste propustili: