Jaska i okolicaVijesti

Od jučer jedna novooboljela osoba u našoj županiji

evidentirana je na području Ispostave Velika Gorica

U odnosu na jučer na području Zagrebačke županije jedna je nova osoba s potvrđenom bolešću uzrokovanom koronavirusom, a evidentirana je na području Ispostave Velika Gorica. Znači to da na području Ispostave Jastrebarsko nema novooboljelih, tj. da su i dalje aktivna tri slučaja, jedan s područja Općine Klinča Sela i dva s područja Grada Jastrebarskog.

Detalji o spomenuta dva slučaja koji zanimaju javnost – gdje je zaraza, je li u samom gradu ili gradskom naselju, kako su se osobe zarazile i s kim su kontaktirale, jer važno je pronaći kontakte da ne bude širenja bolesti, trebali bi biti poznati danas nakon sjednice Stožera civilnog stožera Grada Jastrebarskog koja je zakazana u poslijepodnevnim satima.

Sada je, dakle, na području naše županije evidentirano 139 osoba kojima je potvrđena bolest. Do sada je ukupno izliječeno 125 osoba, a četiri su osobe preminule.

Aktivnih slučajeva je deset – po tri na jaskanskom i zaprešićkom području, dva u Ispostavi Samobor te po jedan slučaj na velikogoričkom i vrbovečkom području.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close