OstaloVijesti

PASTUH PUB | Poznata kvaliteta od sada još bolja uz najbržu dostavu u gradu

Ugodan ambijent i prepoznatljiva kvaliteta samo su neki od razloga zbog kojih gosti, već više od dva desetljeća, dolaze na adresu Franje Tuđmana 31 u Jastrebarskom. Tamo se, naime, nalazi Pastuh Pub, kultno mjesto za izlaske, dnevna druženja, poslovne ručkove i razne proslave.

Odlična domaća kuhinja uvijek je bila mamac našim sugrađanima, kao i svima koji bi kroz Jasku samo prolazili. Jednom kad bi se zaustavili i probali jela iz Pastuhove kuhinje, gosti bi se vrlo rado vraćali. Zašto je tome tako, upitali smo Ranka Kordića, vlasnika Pastuh Puba:

– Naša kuhinja je domaća pa se držimo i domaćih formula poput one ‘bolje da poslije jela na tanjuru malo ostane nego da malo fali’. Iz Pastuha nikad nitko nije otišao a da se nije najeo.

Obilne porcije uvijek su bile Pastuhov ‘forte’, kao i kvaliteta hrane. Što je zapravo sada novo u Pastuh Pubu?

– Odlučili smo se na poslovnu suradnju s obližnjim fast food servisom Dar-Mar. Pastuh Pub od ovog tjedna broji sedam novih zaposlenika, a sve kako bi uspjeli namiriti potrebe naših gostiju. Osim naše dugogodišnje ponude, od sada svaki dan nudimo i tri gableca po prihvatljivim cijenama, od kojih će uvijek jedan biti ‘sa žlicom’.

Bez obzira na ugodnu atmosferu velike terase i ‘Sjenika’, mnogi vole pojesti u miru vlastitog doma, a mi nismo mogli opslužiti toliki obujam dostave.

Dakle, sada se može računati i na brzu dostavu?

– Naša dostava, osim što je besplatna, i najbrža je u gradu. O tome mogu posvjedočiti svi koji su naručivali u zadnja tri dana otkada smo krenuli s ovim novitetom. I jutarnju i popodnevnu smjenu pokrivaju po dva dostavljača i čim je jelo gotovo, dostava kreće. Imamo i tri nova kuhara, pa smo se pripremili na eventualne probleme s velikom potražnjom. Ali, svi naši zaposlenici, stari i novi, su spremni za sve izazove.

pubizvana

Osim soba za odmor, dnevnih kavica, poslovnih druženja i večernjih izlazaka, Pastuh Pub sada kvalitetu svoju kuhinje podiže na jednu novu razinu.

Pastuhove pizze ‘od pola metra’ i one iz Dar-Mar asortimana, domaći kruh i lepinje iz krušne peći, roštilj, tjestenine i jela po narudžbi, uz tri vrste gableca svaki dan, i još mnogo toga, a sve uz prihvatljive cijene, pravi su poziv za dolazak u Pastuh Pub.

Ako je ipak ugodnije jesti u vlastitom ambijentu, Pastuh Pub se može kontaktirati na 6283 642 ili 091 97 59 430 i zatražiti besplatna dostava.

 

Jelovnik u fotogaleriji na vrhu stranice

Facebook stranica Pastuh Puba

 

Slična tema:

Back to top button
Close