SportVijesti

Pribićki 14. memorijalni malonogometni turnir “Kardinal Franjo Kuharić”

Nogometni klub Pribić i ove godine organizira memorijalni malonogometni turnir “Kardinal Franjo Kuharić”.

Ovogodišnje izdanje turnira je 14. po redu i organizatori s ponosom ističu da je ovaj turnir, koji će se održati u nedjelju 21. lipnja s početkom u 9 sati na travi igrališta NK Pribića, postao prepoznatljiv i u jaskanskoj okolici.

Momčadi igraju u sastavu 5+golman, a jedna ekipa može prijaviti ukupno 10 igrača te još dodatna 2 uz nadoplatu. Igra se isključivo u tenisicama, na turniru sude profesionalni suci, a sa svim ostalim pravilima natjecatelji će biti upoznati prije početka turnira.

Prijave momčadi, uz kotizaciju od 400 kn po ekipi, traju do subote 20. lipnja do 20 sati kada će biti izvlačenje skupina u klupskim prostorijama na igralištu NK Pribić. Svi zainteresirani za sudjelovanje na turniru mogu prijaviti momčad na brojeve 091 766 2998 ili 095 565 9504, na mail nkpribic@gmail.com ili putem facebook stranice kluba Kotizacija za turnir iznosi 400 kuna po ekipi.

Uz nogomet i zabavu dolazi i kvalitetna eno-gastro ponuda pa će se i ove godine organizator pobrinuti da bude bogata i raznolika, a po završetku turnira, u večernjim satima posjetitelje će zabavljati glazbeni sastav. NK Pribić poziva sve da dođu na turnir gdje ih čeka pravo sportsko druženje u ugodnoj atmosferi s puno zabave i veselja.

Sličan sadržaj

Back to top button