192/193 infoVijesti

Prometna nesreća na ulazu u jaskanski perivoj, mladić teško ozlijeđen

Prometna nesreća jučer se dogodila u našem gradu koja je rezultirala s teško ozlijeđenim mladićem, a kojoj je kumovao alkohol i neprilagođena brzina.

Kako javlja zagrebačka policija, jučer oko 12:15 sati,  23-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 2,44 promila upravljao osobnim automobilom marke VW Passat zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se kolnikom županijske ceste iz smjera Hrastja Plešivičkog u smjeru Jastrebarskog. Dolaskom u ulicu Zrinsko Frankopanska te izlaskom iz blagog lijevog zavoja, nije prilagodio brzinu kretanja svog vozila stanju i uvjetima kolnika, uslijed čega je sletio izvan kolnika na nogostup s južne strane kolnika i naletio na stupiće te je nastavio vožnju po nogostupu i oštetio metalnu ogradu s obje strane nogostupa.

Nakon toga se ponovno vratio na kolnik i naletio na druge stupiće, nastavio vožnju po južnoj prometnoj traci te potom prešao na suprotnu stranu kolnika, gdje je prednjim dijelom vozila naletio na osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je istim kolnikom iz suprotnog smjera upravljao 31-godišnjak, a koji se vozilom udaljavao vožnjom unatrag kada je uočio da mu iz suprotnog smjera nailazi drugo vozilo. Nakon toga, osobni se automobil marke VW Passat zaustavio sa sjeverne strane kolnika na parkiralištu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 22-godišnji putnik iz osobnog automobila marke VW Passat, a liječnička pomoć mu je pružena KBC Sestre milosrdnice.

Intervenirali su i jaskanski vatrogasci koji su, između ostalog, uporabom hidrauličkog alata i razvalili suvozačka vrata te omogućili pristup Hitnoj medicinskoj pomoći

 

Slična tema:

Back to top button