Jastrebarsko

Raspisan natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja za 2017. g.

Grad Jastrebarsko i ove će godine dodijeliti javna gradska priznanja i to: nagradu za životno djelo, godišnju nagradu grada, plaketu grada i priznanje počasni građanin Grada Jastrebarskog.

Odbor za dodjelu javnih priznanja Gradskog vijeća Grada Jastrebarskog raspisao je natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja za 2017. godinu a prijave se primaju do 6. listopada.

Javna priznanja Grada Jastrebarskog dodjeljuju se domaćim i stranim fizičkim i pravnim osobama u znak priznanja za naročite uspjehe na svim područjima gospodarskog i društvenog života od značaja za Grad Jastrebarsko.

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja Grada Jastrebarskog mogu podnijeti: članovi Gradskog vijeća, radna tijela Gradskog vijeća, Gradonačelnik, tijela mjesne samouprave, građani, poduzeća, ustanove, udruge, političke stranke i druge pravne osobe i njihova tijela upravljanja.

Prijedlog za dodjelu javnih priznanja podnosi se pismeno s iscrpnim obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom, na adresu Gradsko vijeće Grada Jastrebarskog, Odbor za dodjelu javnih priznanja, 10450 Jastrebarsko, Trg J.J. Strossmayera 13 u zatvorenoj omotnici s napomenom “PRIJEDLOG ZA DODJELU JAVNIH PRIZNANJA GRADA JASTREBARSKOG”.

Natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Jastrebarskog može se preuzeti OVDJE. Izjavu za sudjelovanje u postupku izbora za dodjelu Javnog priznanja Grada Jastrebarskog možete preuzeti OVDJE.

Priznanja će biti dodijeljena na svečanoj sjednici Gradskog vijeća povodom Dana Grada Jastrebarskog.

Komentari:

Adblock detektiran

Podržite nas tako da dozvolite prikaz oglasa