Jaska i okolicaPromoSponzorirani članakVijesti

Rođendaonica Hopsica od sada na dvije lokacije, osim u Jaski i u Donjem Desincu

Hopsica – vrlo popularno mjesto za proslave dječjih rođendana u Jastrebarskom na adresi Braće Radić 1, od sada je i na Staroj karlovačkoj u Donjem Desincu!

Nakon nešto manje od tri godine koliko posluje u Jaski (od listopada 2016.), vlasnica Hopsice, poduzetnica Ivana Rubinić otvorila je početkom rujna novu rođendaonicu na adresi Donji Desinec 2 G  koja je puno veća od one jaskanske i proteže se na čak 170 m², a shodno tome i bogatija sadržajima.

Posjetili smo novu Hopsicu i uvjerili se koliko puno mogućnosti djeca imaju za proslave svog najvažnijeg dana u godini. Iskoristili smo priliku i razgovarali s Ivanom koja nam kaže da ovaj posao radi jer je veseli, nasmijava, i jer obožava djecu grliti, ljubiti i priređivati im proslave rođkasa za pamćenje.

 

Što vas je motiviralo na ulazak u ovaj posao?

Najviše moja ljubav prema djeci. Kao mala maštala sam da ću imati više djece, a svoj dječji san sam ostvarila otvarajući dječju igraonicu, odnosno rođendaonicu u kojoj sam uvijek okružena s puno djece.

Uskoro će proći tri godine od pokretanja posla, možete li se prisjetiti početaka? Naime, mnogi u Hrvatskoj nailaze na svakakve zapreke kada krenu u poduzetnički vode.

Pa je, moram priznati, u početku je bilo teško. Ne toliko oko same administracije oko pokretanja posla, koliko zbog nepovjerenja ljudi. Nakon nekoliko mjeseci skoro sam odustala i digla ruke od svega, ali na kraju djeca su bila ta koja su presudila. Znate, djecu ne možete prevariti, ona znaju ako ste iskreni i prepoznaju ono nešto u vama.

Moram i reći da me puno ohrabrio suprug Zvonimir. A i sada je njegova uloga velika, on brine oko svih radova, odrađuje nabavu, sve tzv. “muške poslove”, čuva našu curicu kad sam ja na rođendanima, a i k tome ‘filtrira’ sve moje lude ideje, jer za ovu vrstu posla morate biti malo luckasti, dijete u duši…

obitelj Rubinić

 

Ivana, koliko je rođendana u ove tri godine proslavljeno u Hopsici i možete li se sjetiti nekih anegdota?

Prošli smo brojku od 200 rođendana, a što se tiče anegdota – ma uvijek kad se na rođkasu želimo nasmijati onda pitamo djecu neka pogađaju koliko mi tete čuvalice imamo godina. Onda bude odgovora – 56, 73 … i tako dalje. ..

Sada vodite dvije Hopsice, recite nam kada se u kojoj slave rođendani?

Hopsica u Jaski je prilagođena za proslavu rođkasa do 8 godina. najviše se slavi četvrti i peti rođendan, dok je Hospica u Donjem Desincu primjerenija za proslave od 7. rođkasa na dalje, s tim da stvarno nema nikakvih ograničenja jer se mi uvijek prilagodimo slavljenici ili slavljeniku.

Sve se možemo dogovoriti, samo nazovite na broj 095 75 79 988 ili nas kontaktirajte preko facebook stranice Hopsica. Tamo se mogu pronaći i slikice i videozapisi s rođendana te informacije o cijenama. Kad to spominjem, želim istaknuti da se cijene paketa za 2 sata hopsanja kreću već od 800 kn pa na više. Trenutno smo i u fazi osvježavanja web stranice www.hopsica.eu pa će se i tamo uskoro moći pronaći sve aktualnosti i informacije.

 

jedna od brojnih aktivnosti u Hopsici

 

 

Nećemo previše otkrivati onima koji će tek doći na hopsanje što ih to sve očekuje u ovoj velikoj igraonici, ali sadržaja ima zaista svakakvog – nogometno igralište, kavez za igranje, bazen s lopticama, tobogane, sobu za cure, PS4 za dečke … Ivana, recite nam za kraj – koji su planovi Hopsice, odnosno vaši planovi za blisku budućnost?

Ideje i planovi nam se mijenjaju iz mjeseca u mjesec, trenutno imamo u planu projekt čuvanja djece na svadbama. To znači da mladenci mogu pozvati Hopsica team da paze na najmlađe uzvanike kako bi se roditelji mogli opustiti i zabaviti. Odradili smo već nekoliko vjenčanja i ideja se svima sviđa.

No, najveći plan nam je u budućnosti osigurati puno igranja, plesanja, smijeha i zabave na našim rođkasima, a ostale ideje, kojih imamo puno, nećemo još otkrivati.

Najvažnije od svega je, a to doživljavamo kao najveći uspjeh –  da djeca koja dolaze u Hopsicu ne ne žele otići kući s rođendana koliko uživaju. A njihov osmijesi, sreća i zadovoljstvo su nam najbitniji. I na taj način ćemo nastaviti sa svakim novim rođendanom koji će se slaviti u Hopsici.

Hopsica team
Foto
Hopsica

Filip Popović

digital freak, na Radio Jaski u više uloga, oženjen, otac dva gremlina, završio financije no privlačniji mu je nemir lokalne novinarske redakcije, genetski brz na jeziku i s desnom rukom na srcu
Back to top button