192/193 info

U Golom Vrhu pronađena žena za kojom se tragalo, a druga u Klinči prijetila muškarcu

Pred nama je i policijska akcija

37-godišnju ženu za kojom je bila raspisana potraga jaskanska je policija, sinoć nešto prije 23 sata, zatekla u Golom Vrhu. Žena je privedena u Policijsku postaju Jastrebarsko radi daljnjeg postupanja.

Od jučerašnjih policijskih događaja izdvajamo i prijetnju u mjestu Klinča Sela. Tamo je 59-godišnjem muškarcu prijetila ženska osoba o čemu policija nastavlja daljnji rad.

Policija je najavila da će i tijekom ovoga vikenda (od 24. do 27. srpnja), posebno u popodnevnim i noćnim satima, pojačano nadzirati promet na zagrebačkom, a to znači i jaskanskom području.

Akcija je usmjerena na sprečavanje i sankcioniranje najtežih prekršaja, tzv. četiri glavne ubojice u prometu, kažu u policiji. Podsjećaju da je riječ o vožnji pod utjecajem alkohola, prekoračenju dopuštene brzine, ne korištenju sigurnosnog pojasa i nepropisnoj uporabi mobitela u vožnji.

Ističu i da će akcija biti posebno usmjerena i na sprječavanje i sankcioniranje prekršaja vozača mopeda i motocikala, te prema ponavljačima teških prometnih prekršaja – recidivistima, ali i na sprječavanje i sankcioniranje drugih prekršaja koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.

Slična tema:

Back to top button