192/193 infoVijesti
U trendu

U Malunju preminuo muškarac, tijekom vikenda pet prometnih

Od pet prometnih nesreća koje su se tijekom ovoga vikenda dogodile u našem kraju, tri su se dogodile na desinečkom području, točnije na tzv. “staroj karlovačkoj” odnosno državnoj cesti – i to dvije u Donjem Desincu i jedna u Brezniku Plešivičkom. U Donjem Desincu, u dva navrata, u petak ujutro i u noći s petka na subotu, došlo je do sudara između teretnog i osobnog vozila, a obje prometne nesreće rezultirale su s ozlijeđenim osobama.

U prvoj je ozljede zadobila ženska osoba, a u drugoj je teško ozlijeđen 22-godišnji muškarac koji je prešao na suprotnu prometnu traku te svojim automobilom udario u teretno vozilo kojim je upravljao 53-godišnjak.

U Brezniku Plešivičkom prometna nesreća dogodila se u subotu u 6 sati, a nakon sudara između dva osobna vozila, jedan od sudionika udaljio se u nepoznato, no policija ga je pronašla.

Jaskanska je policija, inače, tijekom ovoga vikenda za pojačanog nadzora vozila i vozača utvrdila ukupno 16 prekršaja: 9 zbog prebrze vožnje, 4 zbog vožnje pod utjecajem alkohola, 1 prekršaj vožnje prije stjecanja prava i 2 ostala prekršaja.

U Malunju preminuo muškarac

Od jučerašnjih intervencija jaskanskih plavaca izdvajamo dojavu da je u mjestu Malunje preminuo 65-godišnji muškarac. Na mjesto događaja izašao mrtvozornik, nisu uočeni tragovi nasilne smrti, a mrtvo tijelo prevezeno je na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, javljaju iz PP Jastrebarsko.

Jučer je u policiju stigla i dojava o prijetnji u mjestu Pisarovina od strane muške osobe 43-godišnjem muškarcu nakon koje je obavljen obavijesni razgovor, a daljnji rad se nastavlja.

Tijekom večernjih sati u mjestu Donja Kupčina osobno vozilo je naletjelo na srnu, a u Jastrebarskom se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom. Došlo je do udara osobnog vozila u parkirano osobno vozilo, nakon
čega se jedan od sudionika udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja.

Back to top button