Jaska i okolicaVijesti

U našem gradu od sutra online nastava za sve učenike

Zbog nepovoljne epidemiološke situacije, počevši od sutra, nastava u obje jaskanske škole odvijat će se online, tj. na daljinu, a odluka se odnosi na učenike svih razreda.

U nastavku prenosimo priopćenje jaskanskog Stožera civilne zaštite.

“Zbog izuzetno nepovoljne epidemiološke situacije, Stožer civilne zaštite Grada Jastrebarskog donio je, u suradnji s nadležnim epidemiologom i liječnicom školske medicine te ravnateljicama osnovne i srednje škole, putem e-sjednice održane danas, Odluku o uvođenju nužnih epidemioloških mjera za područje grada Jastrebarskog.

Ovom Odlukom, od utorka 30. ožujka 2021. godine pa do 11. travnja 2021. godine, nastava u Osnovnoj školi “Ljubo Babić” Jastrebarsko, kao i u Srednjoj školi Jastrebarsko, odvijat će se na daljinu (online).

Pozivaju se učenici da prate informacije objavljene na internet stranicama škola te da se pridržavaju epidemioloških mjera s ciljem sprečavanja širenja zaraze koronavirusom.” – stoji u priopćenju Stožera civilne zaštite Grada Jastrebarskog.

Školarci će, dakle, samo naredna tri dana nastavu pohađati online, a nakon školskih praznika (2.-11. travnja) u klupe se vraćaju u ponedjeljak 12. travnja.

Povezane vijesti

Back to top button