SportVijesti

Uspješan listopad za članove Orijentacijskog kluba Jelen

U proteklih mjesec dana članovi OK Jelen nastupili su na nekoliko natjecanja i ostvarili odlične rezultate.

Na natjecanju u Bjelovaru Sara Delić je pobijedila dok su Ana Delić, Miran Košćica i Damir Miljković zauzeli druga mjesta. Antonio Cindrić osvojio je treće mjesto, kao i Martina Bedeković Tanković. Luka Oslaković i Noa Kelc stigli su do četvrtih, a Gabrijel Solenički i Gabriel Šiljevinac do petih mjesta. Dora Delić, Iva Derdić i Marijan Bogović ostavrili su plasmane na šesta mjesta.

foto, Bjelovar:

U Manjoj Vasi održano je štafetno Prvenstvo Hrvatske, gdje su seniorke OK Jelen u sastavu Martina Bedeković Tanković, Nevija Frajzman i Ana Beblek osvojile odlično treće mjesto. Treće mjesto osvojili su i kadetkinje Sara i Dora Delić, kao i kadeti Noa Kelc i Gabriel Šiljevinac. Damir Miljković i Marijan Bogović pobijedili su pak u M45 kategoriji.

foto, Manja Vas:

Jelenaši su nastupili i na jakom četverodnevnom međunarodnom natjecanju na Braču, odnosno Prvenstvu Hrvatsku. Pobjede su odnijele Sara Delić, Martina Bedeković Tanković i Miran Košćica i tako postali državni prvaci, dok je drugo mjesto i status viceprvakinje osvojila Dora Delić, a treća mjesta zauzeli su Ana Beblek, Dora i Damir Miljković. Četvrti su bili Ana Delić i Noa Kelc.

foto, Brač:

Već petu godinu zaredom Jelenaši su organizirali Kup četiri rijeke, a po prvi puta natjecanje je imalo karakter Noćnog prvenstva Hrvatske. Naslovom doprvaka okitili su se Ana Beblek, Noa Kelc, Antonio Cindrić i Damir Miljković, dok je Luka Oslaković drugo mjesto osvojio u OPEN kategoriji.

foto, noćno:

Posljednje natjecanje službenog dijela sezone održano je prošlog vikenda u Horvatima gdje su natjecatelji OK Jelen nastupili s rekordna 24 člana. Zlatni su bili Marin Tanković i Martina Bedeković Tanković, dok su srebro osvojili Noa Kelc, Miran Košćica, Borna Miljković, Dora Delić i Petra Vučinić. Brončana je bila Dora Miljković a Sara Delić, Sabina Seražin Korper i Gabrijel Solenički su bili četvrti. Za klub su još nastupili Ana Delić, Nevija Frajzman, Željka Gajdek, Iva Derdić, Miroslav Besten, Daniel Fabijanić, Dalibor Stankovski, Zdravko Novosel, Ivan Šeperić-Grdiša i Luka Oslaković.

foto, Horvati:

Sezonu Jelenaši završavaju sprint natjecanjem u Međimurju, a iz kluba napominju kako su ove godine napredovali za dva mjesta u ukupnom poretku te kako će Orijentacijski klub Jelen osvojiti peto mjesto.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close