Jaska i okolicaVijesti

Uvid u dokumentaciju postupka evidentiranja nerazvrstanih cesta kojima upravlja Grad Jastrebarsko

U postupku evidentiranja nerazvrstanih cesta kojima upravlja Grad Jastrebarsko, a u okviru kojeg se izrađuju snimke izvedenog stanja tih cesta, kao i geodetski elaborati, organiziran je i uvid u tu dokumentaciju i to sutra (petak 22. svibnja) u vijećnici Grada Jastrebarskog, na Strossmayerovom trgu 13 u vremenu od 9 do 11 sati – za jednu skupinu cesta, a od 11 do 13 sati za drugu.

Uvid je organiziran za nositelje stvarnih prava na zemljištu koje neposredno graniči sa zemljištem na kojem postoje izgrađene nerazvrstane ceste u naseljima: Breznik Plešivički, Donji i Gornji Pavlovčani, Ivančići, Plešivica, Vlaškovec, Draga Svetojanska, Bukovac Svetojanski, Hrastje Plešivičko, Kupeč Dol, Gornja Reka, Vranov Dol, Prodin Dol i Grabarak.

Osim vlasnika zemljišta koje graniči s lokalnim prometnicama u spomenutim naseljima, javni uvid je omogućen i njihovim opunomoćenicima, ali svi se tijekom sutrašnjeg dolaska u gradsku vijećnicu moraju pridržavati preporučenih epidemioloških mjera Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

Back to top button