SportVijesti

Veliki uspjeh jaskanske malonogometne ekipe ‘Good times’ na završnici Plazma sportskih igara mladih

Drugo mjesto u RH za 2005. godište, a za 2002. godište peto mjesto | foto, video

Veliki uspjeh, jedno drugo i jedno peto mjesto, ostvarile su malonogometne ekipe ‘Good times’ iz Jastrebarskog na velikoj državnoj završnici Coca-Cola Cupa u sklopu Plazma sportskih igara mladih održanoj za vikend u Splitu.

Jaskanska ekipa ‘Good times’ u kategoriji 2005. godište stigla je do samog finala gdje su ipak od njih s rezultatom 5:3 bolji bili vršnjaci iz ekipe Koprno iz Šibenika, no na kraju su osvojili odlično drugo mjesto na razini cijele Hrvatske.

Ekipa 2005.godište i mlađi: Borna Crkvenac, Domagoj Brakus (kapetan), Lukas Magđinski, Emanuel Gornik, Fran Matulin, Josip Obradović i Patrik Turković. Voditelj: Dražen Brakus


Momčad 2002. godište zauzela je isto vrlo zavidno 5. mjesto, a iz njihovih redova dolazi i najbolji strijelac turnira kategorije a to je kapetan ekipe Kristijan Kurpes.

Ekipa 2002. godište i mlađi: Luka Klemenić, Vigo Prežgaj, Matteo Magđinski, Kristijan Kurpes (kapetan), Ivan Bakšić, Ivan Jozipović i Luka Lovrinović. Voditelj: Zoran Magđinski.

Dodajmo kako su s ekipama u Splitu bili i njihovi voditelji Dražen Brakus i Zoran Magđinski a put je realiziran u suradnji s gradskom Sportskom zajednicom. I voditelji i okosnice obiju ekipa su iz Jastrebarskog, a pojačani su s nekoliko igrača izvan okolice Jaske.

foto: SZGJ

Coca-Cola Cup najmasovniji je sport u sklopu Plazma Sportskih igara mladih, a osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha, a ove godine okupio je više od 3.500 ekipa. Najbolji među njima ostvarili su plasman na završnicu u Split, a pobjedničke ekipe po kategorijama ostvarile su plasman na međunarodno natjecanje.

Po prvi put je odigran i Coca-Cola Cup za žene u kategoriji 2005. i mlađe.

Recimo još kako su finala svih triju kategorija, i žena 2005. godište, i već spomenutih dviju muških 2002. i 2005. godište, bila u izravnom televizijskom prijenosu. Snimka (iz nekog razloga online je samo prvo poluvrijeme) finala 2005. godište:

Foto
Plazma Sportske igre mladih

Sličan sadržaj

Back to top button