192/193 infoJastrebarsko

Vikend izvješće jaskanskih plavaca, mladić vozio s 2,97 promila

Još u petak u 15,30 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Čeglje, gdje je 35-godišnji vozač upravljao teretnim vozilom, te uslijed ne držanja dovoljnog razmaka udario u osobno vozilo kojim je upravljao 61-godišnji vozač.

U 23 sata istog dana dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom na županijskoj cesti u mjestu Malunje, a o toj tragediji smo izvijestili u subotu.

U prvom satu subote (00,35 h) u policiju je zaprimljena dojava o krađi goriva iz dva radna stroja u šumi u Crnoj Mlaki.

Ujutro u 05,10 sati stigla je i dojava o krađi raznih predmeta iz kamper vozila na odmorištu autoceste u Donjem Desincu. U obje situacije jaskanski plavci su obavili pregled mjesta događaja i nastavljaju s daljnjim radom.

POGLEDAJ I OVO:  Nikola Fabijanić nastupio na Dubrovačkim ljetnim igrama

Tijekom subote je zaprimljena i dojava o provali u napuštenu kuću u mjestu Gornja Zdenčina, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u kuću i ukrao razne predmete i alat.

U 16,30 sati u PP Jastrebarsko stiže dojava o požaru pečenjare i drvarnice u Bratini. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Bratina, a prilikom požara nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je nastala materijalna šteta.

 

[the_ad id=”9777″]

 

U noći sa subote na nedjelju zabilježen je i nalet vozila na psa u mjestu Goli Vrh, gdje je 28-godišnji vozač automobila udario u psa koji je bio na kolniku bez nadzora vlasnika.

U nedjelju u 3 ujutro, policijski službenici PP Jastrebarsko u Klinča Selima su, prilikom nadzora prometa, zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 25-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,93 promila. Priveden je u prostorije PP Jastrebarsko, gdje je zadržan do otrežnjenja i slijedi mu prekršajni nalog.

POGLEDAJ I OVO:  Tri verbalna i fizička sukoba za vikend

U 04,10 sati isti epilog (privođenje, prekršajni nalog) nakon zaustavljanja jednog vozača, samo je drugo mjesto radnje, a i vozač je bio malo “jači” s promilima. Naime, u mjestu Velika Jamnička zaustavljen je 29-godišnjak
pod zabranom upravljanja vozila, i pod utjecajem alkohola od gotovo 3 promila (2,97).

Pogledaj i ovo

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker