Jaska i okolicaVijesti

“WE WILL ROCK YOU” | Plesni studio Instinct zaključio 9. plesnu sezonu

Plesni studio Instinct u nedjelju je u rasprodanom Domu kulture zaključio svoju 9. plesnu sezonu produkcijom “WE WILL ROCK YOU”.

Tijekom dva programa (u 18 i u 20 sati) sudjelovale su sve skupine plesnog studija; Minioni, Pinokio, Stars, Juniori Silver i Gold, a Dom kulture (kino dvorana) oba je puta bilo rasprodano. Roditelji, sestre, braća, bake, djedovi i naši sugrađani s oduševljenjem su navijali za djevojčice i dječake koji su se predstavili ovogodišnjim koreografijama.

Svaka je skupina otplesala tri koreografije; nagrađene zlatima i broncama, neke posvećene svjetski poznatom bendu Queen, neke posvećene publici i svim plesačima Instinct obitelji. Tijekom produkcije naglasili su se svi veliki uspjesi studija tijekom ove plesne sezone; poput tri zlatna pehara na 2. Samoples Dance Challenge-u, tri finalistice na TREPS Festivalu s dvije nagrade za najbolji nastup, prolazak na svjetsko prvenstvo ESDU Dance Star 2019. natjecanja i finale Virtualnog plesnog showa.

“Zahvaljujemo svima koji su omogućili ovaj događaj – obitelji Batušić, čarobnjacima svjetla, Draženu i Tinu Borovcu, majstorima tona, fotografima i snimateljima Marinu Paveliću, Dominiku Sečenu i Ana Mariji Jugović te voditeljici programa Danieli Bobinski. Ipak, najveće hvala svim plesačima koji drže ovaj studio živim, koji ga već devet godina razvijaju, mijenjaju i sve većoj publici pokazuju veliku ljubav prema plesu.”poručili su iz Plesnog studija Instinct, čije  su voditeljica Lana Jerčinović i trenerica Marija Bobinski posebno zahvalile “svim roditeljima koji im svoju djecu povjeravaju, koji uvijek pomažu, koji su najveća podrška, najglasnija publika i koji imaju razumijevanja za sva natjecanja, putovanja, dodatne treninge i stalne vožnje. Roditelji i plesači zahvalili su i njima – ovacijama, suzama i šarenim poklonima.”

Studio je ovom produkcijom zaključio plesnu sezonu i počinje ljetnu pauzu, a za sve zainteresirane buduće plesače i plesačice raspisuje upise u sve početničke skupine od 1. rujna. (plesnistudioinstinct@gmail.com)

foto, Ana Marija Jugović:

Oznake

Slična tema:

Close