I7BORI

Zahvala biračima iz izbornog stožera “dokazano dobre koalicije”

Iz Izbornog stožera “dokazano dobre koalicije”, koja je u nedjelju pobijedila sa svojim gradonačelničkim kandidatom Zvonimirom Novoselom i listom za Gradsko vijeće, prenosimo zahvalu u kojoj stoji:

“Hvala svim Jaskankama i Jaskancima, hvala svakom čovjeku koji je dao doprinos da naša Jaska ostane u pravim rukama. Ovo je vaša pobjeda! Pobjeda svakog tko voli ovaj grad, koji mu želi dobro, te ga želi gledati kako raste u sve jači i razvijeniji grad u budućnosti. Grad Jastrebarsko, odnosno njegovi stanovnici su odlučili. Smjer kojim će se Jaska kretati i razvijati u naredne četiri godine je dokazano dobar, utemeljen, zacrtan i kao takav traje već dugi niz godina.

Treći mandat za Zvonimira Novosela u Jaski dokazuje da su ljudi prepoznali dobro volju, iskrenost i povjerenje koje mogu dati čovjeku za kojeg znaju da ga neće iznevjeriti.  Najveća pobjeda od svih je ta, da su Jaskanke i Jaskanci dali glas Zvonimiru Novoselu, Stipi Bučaru i Domagoju Šlatu, bez obzira na bilo kakve podjele, ideologije, boje.  Ovo je pobjeda perspektive, volje, želje i znanja da se nastavi ulagati u Jasku na način koji zaslužuju svi njeni stanovnici.” – stoji u priopćenju iz Gradskog odbora SDP-a Jastrebarsko, kojeg potpisuje direktor izbornog stožera – Velimir Kokot.

Sličan sadržaj

Back to top button