SportVijesti

“22. Jaskanski polumaraton – 4. Memorijal Predraga Bošnjaka”

Predzadnja nedjelja u ovom mjesecu rezervirana je, ako to epidemiološke prilike dozvole, za jedno lijepo i veliko sportsko događanje u našem gradu. Naime, 23. svibnja atletski klub ‘Jastreb 99’ planira organizirati tradicionalni “22. Jaskanski polumaraton – 4. Memorijal Predraga Bošnjaka”.

Najavljeno je održavanje utrku za građane na 5 km te polumaraton. Kao i prijašnjih godina, start i cilj biti će na Strossmayerovom trgu u centru Jaske, a start utrke polumaratona i utrke na 5 km bit će u razmaku od pola sata radi izbjegavanja stvaranja gužve na lokaciji.

Polumaraton će tako startati u 10:00 h, a utrka građana na na 5 km u 10:30 h. Prema predviđenoj satnici, ranije ujutro između 8 i pola 9 moći će se podizati startni brojevi za polumaraton i utrku građana, a proglašenje pobjednika očekuje se u podne za utrku građana, dok ćemo oko 13 h doznati i tko su ovogodišnji najbolji polumaratnonci odnosno pobjednici jaskanskog Memorijanlog polumaratona.

Prijave su već u tijeku, a više informacija o tome dostupno je na web stranici jaskanskog atletskog kluba. Sudionici utrke dobivaju osim startnog paketa i majicu i medalju, a organizator se obvezuje osigurati provođenje svih općih i specifičnih epidemioloških mjera.

Foto
AK Jastreb 99

Povezane vijesti

Back to top button