SportVijesti

Jedno prvo i čak pet trećih mjesta za jaskanski stolni tenis na domaćem terenu

Seniorkama pobjeda i poraz, seniorima pobjeda i dva poraza

U Jastrebarskom je u organizaciji STK Jaska održan 2. Otvoreni turnir Regije srednja Hrvatska u kategorijama klinci, klinceze, najmlađe kadetkinje i najmlađi kadeti, te 2. Otvoreni turnir Stolnoteniskog saveza Zagrebačke županije u kategorijama mlađi kadeti, mlađe kadetkinje, kadeti, kadetkinje, juniori i juniorke.

Na turniru, na kojem je nastupilo više od 120 sudionika iz 15 klubova, veliki uspjeh polučili su članovi STK Jaska osvajanjem jednog prvog i čak pet trećih mjesta. Victoria Pustaj nastupila je u dvije kategorije i osvojila prvo mjesto u kategoriji najmlađih kadetkinja, te treće mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja. Treća mjesta osvojili su još Viktoria Oslaković kod klinceza, Matija Matešić kod klinaca, Mihael Matešić kod mlađih kadeta i Andrija
Klepić kod kadeta. Na turniru je nastupila još i Ivona Ciban koja se nije uspjela plasirati u završnicu ali je postigla svoju prvu pobjedu u kategoriji najmlađih kadetkinja.

Ženska seniorska ekipa STK Jaska gostovala je u 4. krugu Prve Hrvatske stolnoteniske lige u Crikvenici i Jadranovu. U potpuno izjednačenom prvom susretu, jaskanske su igračice poražene od Crikvenice nakon tri sata dramatične borbe rezultatom 4:3. U drugom susretu, bez većih napora savladale su mladu, talentiranu ekipu Sveti Jakov iz Jadranova sa 4:0.

Muška ekipa STK Jaska, koja se od ove sezone natječe u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi – Regija srednja Hrvatska, odigrala je čak tri susreta na gostovanjima. U Zagrebu je svladala ekipu Mladosti rezultatom 4:1, u Velikoj Gorici tamošnju ekipu Stanfar II sa 4:0, a poraz je doživljen u Sesvetama od istoimene ekipe rezultatom 4:0.

Sličan sadržaj

Back to top button